Pétervári csirkemell recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 3 szál újhagyma
- 20 dkg gomba
- 2 ek fehérbor
- 2 dl tejföl
- 2 ek liszt
- 1 kk mustár
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Olajon átsütjük. A feldarabolt hagymát pecsenyelében megdinszteljük, rátesszük a szeletelt gombát, mustárt és sózzuk. A tejfölt a liszttel simára keverjük, és besűrítjük a szószt és beletesszük a bort.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.