Mustáros, lilahagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 fej lila hagyma
- 3 dl főzőtejszín
- 2 ek mustár
- 2 ek liszt
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A serpenyőbe olajat hevítünk majd rátesszük a húst és megsütjük. Sózzuk-borsozzuk, majd amikor a hús megpuhult, rátesszük a cikkekre szeletelt hagymát és sütjük még pár percig. A lisztet, a főzőtejszínt és a mustárt összekeverjük, ráöntjük és összeforraljuk.
Sztori: Krumplipürével tálaltam. A gomba főtt tojás. A kalapja paradicsom cikk. Kalapján a pöttyök majonéz, szemei olajbogyó karika az orra savanyú uborka vége,a szája piros arany:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »