Mustáros, lilahagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 fej lila hagyma
- 3 dl főzőtejszín
- 2 ek mustár
- 2 ek liszt
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A serpenyőbe olajat hevítünk majd rátesszük a húst és megsütjük. Sózzuk-borsozzuk, majd amikor a hús megpuhult, rátesszük a cikkekre szeletelt hagymát és sütjük még pár percig. A lisztet, a főzőtejszínt és a mustárt összekeverjük, ráöntjük és összeforraljuk.
Sztori: Krumplipürével tálaltam. A gomba főtt tojás. A kalapja paradicsom cikk. Kalapján a pöttyök majonéz, szemei olajbogyó karika az orra savanyú uborka vége,a szája piros arany:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »