Mustáros, lilahagymás csirkemell recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 fej lila hagyma
- 3 dl főzőtejszín
- 2 ek mustár
- 2 ek liszt
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A serpenyőbe olajat hevítünk majd rátesszük a húst és megsütjük. Sózzuk-borsozzuk, majd amikor a hús megpuhult, rátesszük a cikkekre szeletelt hagymát és sütjük még pár percig. A lisztet, a főzőtejszínt és a mustárt összekeverjük, ráöntjük és összeforraljuk.
Sztori: Krumplipürével tálaltam. A gomba főtt tojás. A kalapja paradicsom cikk. Kalapján a pöttyök majonéz, szemei olajbogyó karika az orra savanyú uborka vége,a szája piros arany:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

