Mustáros, lilahagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 fej lila hagyma
- 3 dl főzőtejszín
- 2 ek mustár
- 2 ek liszt
- só, bors
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A serpenyőbe olajat hevítünk majd rátesszük a húst és megsütjük. Sózzuk-borsozzuk, majd amikor a hús megpuhult, rátesszük a cikkekre szeletelt hagymát és sütjük még pár percig. A lisztet, a főzőtejszínt és a mustárt összekeverjük, ráöntjük és összeforraljuk.
Sztori: Krumplipürével tálaltam. A gomba főtt tojás. A kalapja paradicsom cikk. Kalapján a pöttyök majonéz, szemei olajbogyó karika az orra savanyú uborka vége,a szája piros arany:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »