Mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
- egy csirkemell
Mázhoz:
- 5 ek mustár
- 5 ek olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- majoránna ízlés szerint
- só, bors ízlés szerint
Köret:
- krumplipüré
- csemegeuborka
Elkészítése:
A húst kisebb kockákra vágjuk. Megszórjuk sóval és borssal. A mázat elkészítjük: a mustárt összekeverjük az olajjal, a vöröshagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk a mustáros páchoz, majd a kés élével ellapított fokhagymát is.
A húst beleforgatjuk a pácba, és legalább 4 órán át hagyjuk pácolódni. 2 ek olajat hevítünk egy serpenyőben, majd a húst beletesszük, nagy lángon 5 perc alatt átsül a hús.
A húst krumplipürével és csemegeuborkával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »