Mustáros csirkecomb és mell recept

Hozzávalók:
- 8 csirkecomb vagy mell
- 1 evőkanál mustár
- 2 evőkanál re¬szelt vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 1 dl fehérbor só
Elkészítés:
A csirkedarabok bőrét lehúzzuk, és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Az alufóliát egy kanál olajjal bekenjük, szorosan egymás mellé ráfektetjük a húsdarabokat, és megkenjük őket a következő mártással: a mustárt összekeverjük a hagymával, két kanál olajjal, a borral és a sóval. A megkent csirkét a fóliába csomagoljuk, és a sütőben sütőlemezre fektetve, a combok vagy mellek nagyságától függően, 30-40 percig sütjük. Mire a csirke megsült, és a fóliát kibontjuk, a pecsenye már teljesen magába szívta a mártást, és semmi látható nyoma sem marad annak, hogy mitől ilyen zamatos a pecsenye.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »