Kukoricás- tejszínes csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 nagyobb darab csirkemell
- gyros fűszerkeverék
- 5 db krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- 1 doboz kukorica konzerv
- 2 dl főzőtejszín
- kevés tej ( Kb: 1 dl)
- 1 bögre víz
- borsikafű
- ételízesítő
- kevés olaj
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk.A tepsit locsoljuk meg olajjal,de ne túl sokkal,majd rakjuk sorba le a húst. A szeleteket szórjuk meg jól a gyros fűszerkeverékkel.A krumplit vágjuk fel tetszés szerint, meg a hagymát is és keverjük egy tálban össze őket, majd a tepsi másik végébe borítsuk bele a hagymás krumplit szórjuk meg ételízesítővel. A kukoricát szórjuk szét a húson és hagymás krumplin, majd öntsük rá a főzőtejszínt a tejet és a vizet, végül szórjuk meg mindenhol borsikafűvel.
Majd alufóliával lefedve süssük meg. Kb 45 perc kell míg elkészül,de a hús és a krumpli puhulásáig süssük,fóliával együtt.
Sztori: A férjemtől kérdeztem hogy mi legyen a vacsi,szokás szerint azt válaszolta hogy neki mindegy.Kitaláltam csinálok csirkemellet de megvadítom kukoricával,tejszínnel krumplival,hagymával!Isteni finom lett! És nagyon ízlett neki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »