Kukoricás- tejszínes csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 nagyobb darab csirkemell
- gyros fűszerkeverék
- 5 db krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- 1 doboz kukorica konzerv
- 2 dl főzőtejszín
- kevés tej ( Kb: 1 dl)
- 1 bögre víz
- borsikafű
- ételízesítő
- kevés olaj
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk.A tepsit locsoljuk meg olajjal,de ne túl sokkal,majd rakjuk sorba le a húst. A szeleteket szórjuk meg jól a gyros fűszerkeverékkel.A krumplit vágjuk fel tetszés szerint, meg a hagymát is és keverjük egy tálban össze őket, majd a tepsi másik végébe borítsuk bele a hagymás krumplit szórjuk meg ételízesítővel. A kukoricát szórjuk szét a húson és hagymás krumplin, majd öntsük rá a főzőtejszínt a tejet és a vizet, végül szórjuk meg mindenhol borsikafűvel.
Majd alufóliával lefedve süssük meg. Kb 45 perc kell míg elkészül,de a hús és a krumpli puhulásáig süssük,fóliával együtt.
Sztori: A férjemtől kérdeztem hogy mi legyen a vacsi,szokás szerint azt válaszolta hogy neki mindegy.Kitaláltam csinálok csirkemellet de megvadítom kukoricával,tejszínnel krumplival,hagymával!Isteni finom lett! És nagyon ízlett neki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »