Kijevi kotlett recept

Hozzávalók:
- 1 nagy tyúkmell
- 5 dkg reszelt sajt
- 5 dkg vaj
- só
- csipet reszelt szerecsendió
A panírozáshoz:
- liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A mellet kicsontozzuk, és vékonyan fölszeleteljük. A reszelt sajtot a szerecsendióval meg a vajjal összegyúrjuk, mindegyik csirkeszeletre kis halmot rakunk belőle, és először a két végét ráhajtjuk, majd össze¬göngyöljük a húst úgy, hogy a felolvadt vaj sütés közben ki ne folyjék. Az összetekert húst megtűzzük, megsózzuk, lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk, és a bő forró olajban ropogós pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »