Kijevi kotlett recept

Hozzávalók:
- 1 nagy tyúkmell
- 5 dkg reszelt sajt
- 5 dkg vaj
- só
- csipet reszelt szerecsendió
A panírozáshoz:
- liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A mellet kicsontozzuk, és vékonyan fölszeleteljük. A reszelt sajtot a szerecsendióval meg a vajjal összegyúrjuk, mindegyik csirkeszeletre kis halmot rakunk belőle, és először a két végét ráhajtjuk, majd össze¬göngyöljük a húst úgy, hogy a felolvadt vaj sütés közben ki ne folyjék. Az összetekert húst megtűzzük, megsózzuk, lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk, és a bő forró olajban ropogós pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »