Fokhagymás baconos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 fő részére
- 1kg csirkemell
- 500g bacon szalonna
- 4-5 gerezd foghagyma
- vegeta
Elkészítés:
A csirkemelleket nagyságuktól függően 4-5 darabra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk (tetszés szerint átnyomhatjuk fokhagymanyomón is). A húsdarabokat bevagdaljuk és beletöltjük a fokhagymát. Beszórjuk vegetával majd mindegyiket betekerjük egy bacon szeletbe. Így hagyjuk egy,másfél órát állni!Egy lábasba kevés olajat öntünk, felfórosítjuk beletesszük a hússzeleteket,majd kis lángon,fedő alatt puhára pároljuk. Mikor megpuhult fedő nélkül pirosra sütjük!Krumplipürével, vagy sült krumplival tálaljuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »