Fokhagymás baconos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 fő részére
- 1kg csirkemell
- 500g bacon szalonna
- 4-5 gerezd foghagyma
- vegeta
Elkészítés:
A csirkemelleket nagyságuktól függően 4-5 darabra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk (tetszés szerint átnyomhatjuk fokhagymanyomón is). A húsdarabokat bevagdaljuk és beletöltjük a fokhagymát. Beszórjuk vegetával majd mindegyiket betekerjük egy bacon szeletbe. Így hagyjuk egy,másfél órát állni!Egy lábasba kevés olajat öntünk, felfórosítjuk beletesszük a hússzeleteket,majd kis lángon,fedő alatt puhára pároljuk. Mikor megpuhult fedő nélkül pirosra sütjük!Krumplipürével, vagy sült krumplival tálaljuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »