Fetával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg feta sajt
- só
- csipet oregánó
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- sütéshez: étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk,sózzuk és oregánóval megszórjuk. A fetát négy egyenlő darabra vágjuk. A csirkemellekre helyezünk egy-egy darabot a fetából majd összehajtjuk a húst és a szokásos módon lisztbe,tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük. Párolt zöldséget készítettem mellé de más körettel vagy friss salátával is finom és gyorsan elkészíthető.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »