Fetasajttal töltött csirkemell, kapros uborkasalátával recept

Hozzávalók:
- 8 szelet csirkemell
- 8 szelet feketeerdei sonka
- 1 csomag feta, 8 részre vágva
- 1 kg uborka
- 1 kis csokor kapor
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kis pohár, laktózmentes tejföl
Elkészítése:
Kicsit kiklopfolom a csirkemellet sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval összetűzöm, beletekerem a sonkába és egy öntöttvas serpenyőben, némi zsiradékon készre sütöm.
Az uborkasalátát jó előre el szoktam készíteni, mert hidegen szeretem. Megpucolom, szeletekre vágom az uborkát, megsózom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a felaprított kaprot, leöntöm a tejföllel és hűtőbe teszem.
Jó étvágyat! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »