Fetasajttal töltött csirkemell, kapros uborkasalátával recept

Hozzávalók:
- 8 szelet csirkemell
- 8 szelet feketeerdei sonka
- 1 csomag feta, 8 részre vágva
- 1 kg uborka
- 1 kis csokor kapor
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kis pohár, laktózmentes tejföl
Elkészítése:
Kicsit kiklopfolom a csirkemellet sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval összetűzöm, beletekerem a sonkába és egy öntöttvas serpenyőben, némi zsiradékon készre sütöm.
Az uborkasalátát jó előre el szoktam készíteni, mert hidegen szeretem. Megpucolom, szeletekre vágom az uborkát, megsózom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a felaprított kaprot, leöntöm a tejföllel és hűtőbe teszem.
Jó étvágyat! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »