Fetasajttal töltött csirkemell, kapros uborkasalátával

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell
  • 8 szelet feketeerdei sonka
  • 1 csomag feta, 8 részre vágva
  • 1 kg uborka
  • 1 kis csokor kapor
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kis pohár, laktózmentes tejföl

Elkészítése:

Kicsit kiklopfolom a csirkemellet sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval összetűzöm, beletekerem a sonkába és egy öntöttvas serpenyőben, némi zsiradékon készre sütöm.

Az uborkasalátát jó előre el szoktam készíteni, mert hidegen szeretem. Megpucolom, szeletekre vágom az uborkát, megsózom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a felaprított kaprot, leöntöm a tejföllel és hűtőbe teszem.

Jó étvágyat! :)