Csirkesült zöldségekkel recept
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 4 csirke felsőcomb
- só
- őrölt bors
- 40 dkg vegyes zöldség
- olaj
- folyékony margarin
Elkészítése:
A csirkemellet lapjában ketté vágjuk, a combokat megtisztítjuk, majd megmossuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon mindkét oldalát szép pirosra sütjük, alacsony lángon, forgatva, hogy a hús átsüljön.
A folyékony margarin felforrósítjuk és a zöldségeket roppanósra sütjük, majd kissé megsózzuk.
Törött burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »

