Csirkesült zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 4 csirke felsőcomb
- só
- őrölt bors
- 40 dkg vegyes zöldség
- olaj
- folyékony margarin
Elkészítése:
A csirkemellet lapjában ketté vágjuk, a combokat megtisztítjuk, majd megmossuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon mindkét oldalát szép pirosra sütjük, alacsony lángon, forgatva, hogy a hús átsüljön.
A folyékony margarin felforrósítjuk és a zöldségeket roppanósra sütjük, majd kissé megsózzuk.
Törött burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »