Csirkesült zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 4 csirke felsőcomb
- só
- őrölt bors
- 40 dkg vegyes zöldség
- olaj
- folyékony margarin
Elkészítése:
A csirkemellet lapjában ketté vágjuk, a combokat megtisztítjuk, majd megmossuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon mindkét oldalát szép pirosra sütjük, alacsony lángon, forgatva, hogy a hús átsüljön.
A folyékony margarin felforrósítjuk és a zöldségeket roppanósra sütjük, majd kissé megsózzuk.
Törött burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »