Csirkesaláta maradék csirkéből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- maradék sült csirke / mell vagy comb /
- 1 db közepes kígyó uborka
- 2 db paradicsom
- 1 szál póréhagyma
- 1 cs hónapos retek
- 3 db paprika /ha van színes,zöld,sárga,piros/
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1/2 dl olíva olaj
- 2 szelet rozskenyér
- 3 dl joghurt
- só
- őrölt fehér bors
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A csirkehúst leszedjük a csontról és csíkokra vagy kockákra vágjuk. A zöldségeket szintén feldaraboljuk. A rozskenyeret kockákra vágjuk és kevés átnyomott fokhagymával elkevert olíva olajat csepegtetünk rá majd sütőben arany barnára pirítjuk. A joghurtot elkeverjük kevés sóval,őrölt borssal és fokhagymával. A tojásokat megfőzzük. A feldarabolt zöldségeket összekeverjük. Rácsepegtetjük a maradék fokhagymás olajat. Öntünk rá a joghurtból. Ráhalmozzuk a csirkehúst és a kenyérkockát. Négybe vágott főtt tojással díszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »