Csirkés kebab recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 2 lilahagyma
- 4 csiperkegomba
- 4 koktélparadicsom
- 1 padlizsán
A húspáchoz:
- 5 teáskanál olíva olaj
- 1 citrom leve
- 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
- só
- bors
Elkészítés:
A húst, és a megpucolt, kimagozott, előkészített zöldségeket vágjuk akkora kockára-szeletre, hogy rá tudjuk őket húzni a fapálcikákra.
A pác elkészítéséhez csak keverjük össze a hozzávalókat, majd forgassuk bele a húskockákat, és tegyük be 2 órára a hűtőbe.
Ezt követően a húst, és a zöldségeket egyenletesen húzzuk fel a fapálcikákra, majd öntsük rájuk a páclevet, esetleg még egy kis olíva olajat,
A csirkés kebabokat tegyük egy tepsibe, majd rakjuk be a 180 fokra előmelegített sütőbe 25-30 percre.
Ehhez az ételhez friss zöldségeket, salátát érdemes kínálni.
Ehhez a recepthez egy könnyű fehérbort, mondjuk egy minőségi zöldveltelinit tudnék ajánlani.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »