Hozzávalók:
A húspáchoz:
Elkészítés:
A húst, és a megpucolt, kimagozott, előkészített zöldségeket vágjuk akkora kockára-szeletre, hogy rá tudjuk őket húzni a fapálcikákra.
A pác elkészítéséhez csak keverjük össze a hozzávalókat, majd forgassuk bele a húskockákat, és tegyük be 2 órára a hűtőbe.
Ezt követően a húst, és a zöldségeket egyenletesen húzzuk fel a fapálcikákra, majd öntsük rájuk a páclevet, esetleg még egy kis olíva olajat,
A csirkés kebabokat tegyük egy tepsibe, majd rakjuk be a 180 fokra előmelegített sütőbe 25-30 percre.
Ehhez az ételhez friss zöldségeket, salátát érdemes kínálni.
Ehhez a recepthez egy könnyű fehérbort, mondjuk egy minőségi zöldveltelinit tudnék ajánlani.