Csirkemell fasírt recept

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
- petrezselyem
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A kicsontozott, lebőrözött csirkemellet ledaráljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés forró olajon üvegesre pároljuk, majd hagyjuk kihűlni. A húst és a hagymát dolgozzuk össze a tojással, sóval, apróra vágott petrezselyemmel.A masszából formázzunk kis pogácsákat, forgassuk ezeket zsemlemorzsába és bő, forró olajban süssük pirosra mindkét oldalukat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »