Csirkemell fasírt recept

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
- petrezselyem
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A kicsontozott, lebőrözött csirkemellet ledaráljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés forró olajon üvegesre pároljuk, majd hagyjuk kihűlni. A húst és a hagymát dolgozzuk össze a tojással, sóval, apróra vágott petrezselyemmel.A masszából formázzunk kis pogácsákat, forgassuk ezeket zsemlemorzsába és bő, forró olajban süssük pirosra mindkét oldalukat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »