Csirkemell bocisajtos bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kis tömlős folyékony bocisajt
- 4 szelet csirke mell szelet
- só, fehér bors
- liszt
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - összeaprított petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiklopfolta,, sóztam, kicsit borsoztam.
A tojásba a sajtot belenyomtam, a petrezselymet is hozzáadtam és a felaprított fokhagymát egy kis kanál lisztet és kikevertem jól, hogy a sajt egyneművé váljon a tojással.
A húsokat a lisztbe beleforgattam, utána a sajtos tojásba.
Forró olajba szép pirosra kisütöttem.
Vigyázat mert pattog, fedő alatt kell sütni.
Nagyon finom. Rizzsel és hasáb burgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

