Csirkemell bocisajtos bundában recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 kis tömlős folyékony bocisajt
- 4 szelet csirke mell szelet
- só, fehér bors
- liszt
- 1 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- összeaprított petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiklopfolta,, sóztam, kicsit borsoztam.
A tojásba a sajtot belenyomtam, a petrezselymet is hozzáadtam és a felaprított fokhagymát egy kis kanál lisztet és kikevertem jól, hogy a sajt egyneművé váljon a tojással.
A húsokat a lisztbe beleforgattam, utána a sajtos tojásba.
Forró olajba szép pirosra kisütöttem.
Vigyázat mert pattog, fedő alatt kell sütni.
Nagyon finom. Rizzsel és hasáb burgonyával tálaltam.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.