Csirkemell bocisajtos bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kis tömlős folyékony bocisajt
- 4 szelet csirke mell szelet
- só, fehér bors
- liszt
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- összeaprított petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiklopfolta,, sóztam, kicsit borsoztam.
A tojásba a sajtot belenyomtam, a petrezselymet is hozzáadtam és a felaprított fokhagymát egy kis kanál lisztet és kikevertem jól, hogy a sajt egyneművé váljon a tojással.
A húsokat a lisztbe beleforgattam, utána a sajtos tojásba.
Forró olajba szép pirosra kisütöttem.
Vigyázat mert pattog, fedő alatt kell sütni.
Nagyon finom. Rizzsel és hasáb burgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »