Csirkemell bocisajtos bundában

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 1 kis tömlős folyékony bocisajt
  • 4 szelet csirke mell szelet
  • só, fehér bors
  • liszt
  • 1 egész tojás
  • összeaprított petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olaj a kisütéshez

Elkészítése:

A hússzeleteket kicsit kiklopfolta,, sóztam, kicsit borsoztam.

A tojásba a sajtot belenyomtam, a petrezselymet is hozzáadtam és a felaprított fokhagymát egy kis kanál lisztet és kikevertem jól, hogy a sajt egyneművé váljon a tojással.

A húsokat a lisztbe beleforgattam, utána a sajtos tojásba.

Forró olajba szép pirosra kisütöttem.

Vigyázat mert pattog, fedő alatt kell sütni.

Nagyon finom. Rizzsel és hasáb burgonyával tálaltam.