Csirkefasírt pogácsák recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell darálva
- 2 db zsemle vízben áztatva,majd kifacsarva
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- 1 kisebb vöröshagyma reszelve
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- 1 mk pirospaprika
A töltelékhez:
- 6 szelet gépsonka
- 6 cikk sajt
A húspogácsák beforgatásához:
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje felverve
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk. Tenyerünkbe terítünk a húsmasszából, ráteszünk fél szelet gépsonkát, rá a cikk sajtot.
A gépsonkával a sajtot betakarjuk, majd húsmasszát pogácsává gömbölyítjük. Tojásfehérjébe forgatjuk és kiolajozott tepsibe rakjuk.
Mind a 12 db fasírtpogácsánál így járunk el. 200 fokon sütjük, szép pirosra.
A körethez a meghámozott burgonyát sós vízben,a brokkolit külön edényben,azt is sós vízben megfőzzük. Mindkettőt leszűrjük, amikor megfő. Összekeverjük a krumplit és a brokkolit, összetörjük, egy kis vajjal, tejjel jól kikeverjük, hogy jó pürés legyen.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.