Hozzávalók:
A töltelékhez:
A húspogácsák beforgatásához:
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk. Tenyerünkbe terítünk a húsmasszából, ráteszünk fél szelet gépsonkát, rá a cikk sajtot.
A gépsonkával a sajtot betakarjuk, majd húsmasszát pogácsává gömbölyítjük. Tojásfehérjébe forgatjuk és kiolajozott tepsibe rakjuk.
Mind a 12 db fasírtpogácsánál így járunk el. 200 fokon sütjük, szép pirosra.
A körethez a meghámozott burgonyát sós vízben,a brokkolit külön edényben,azt is sós vízben megfőzzük. Mindkettőt leszűrjük, amikor megfő. Összekeverjük a krumplit és a brokkolit, összetörjük, egy kis vajjal, tejjel jól kikeverjük, hogy jó pürés legyen.