Ananászos csirkemell mazsolás rizzsel recept

Hozzávalók:
- 2 db csirkemell
- 8 db ananász karika
- 40 dkg rizs
- 20 dkg mazsola
- pár csepp rumaroma
- só
- bors
- 10 dkg liszt
Elkészítése:
A mazsolát beáztatom a rumos vízbe.
A csirkemelleket megtisztítom, majd úgy szeletelem fel, hogy a 2 db mellből 4 db nagy szelet húst kapjak. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom, és magas hőfokon hirtelen átsütöm, majd egy tepsibe helyezem.
Minden szeletre teszek 2 db ananász karikát, a tetejét megszórom sajttal és 15-20 perc alatt készre sütöm.
A rizst kevés olajon átforrósítom, majd kétszeres mennyiségű vízzel felöntöm, sózom és addig főzöm amíg minden víz elpárolog.
A mazsolát bele is lehet főzni a rizsbe, de én jobban szeretem a tálalásnál külön edénykében az asztalra tenni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »