Zöldséges rizzsel töltött csirkecombok recept
Hozzávalók:
- 4-5 csirkecomb
- maréknyi rizs
- vegyes zöldségek (mirelitet használtam)
- kevés olaj
- só
- bors
- leveskocka
- majoránna
- 5-6 vékony szelet bacon
Elkészítése:
A rizst megfőzzük a zöldségekkel együtt, aminek a vizébe beletesszük a leveskockát. Ha van leves alaplé abban is meg lehet főzni. Megvárjuk amíg kihűl, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott bacont.
Ezt a tölteléket betöltjük a combok fellazított bőre alá, majd megtűzzük fogvájóval vagy hústűvel. Alaposan befűszerezzük és egy tepsibe tesszük. Kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőben, kb 170 fokon 1 órán át sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

