Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkecomb recept

Töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Töltelékhez:

    • 3 db zsemle
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 nagyobb fej vöröshagyma lereszelve
    • 4-5 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • őrölt bors ízlés szerint

    További hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb
    • bors
    • majoránna
    • A csirkecombokat az alábbi fűszerkeverékbe forgattam: só, bors, őrölt majoránna

    Elkészítése:
    A zsemléket vízben áztattam (lehet tej ), kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal. A bőrt meglazítottam és egy kiskanállal a tölteléket a bőr alá nyomkodtam,majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam. Egy tepsibe kb 3 kanál olajat eloszlattam, illetve 1-1,5 dl vizet is öntöttem bele. Belerakosgattam a combokat, majd fóliával lefedtem, ment 45 percre a 190 fokos sütőbe. Amikor a hús megpuhult (villával ellenőrzöm), leveszem a fóliát és tepsi alján lévő zsiradékkal öntözve pirosra sütöm a combokat.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá