Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
Töltelékhez:
- 3 db zsemle
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb fej vöröshagyma lereszelve
- 4-5 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors ízlés szerint
További hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- só
- bors
- majoránna
- A csirkecombokat az alábbi fűszerkeverékbe forgattam: só, bors, őrölt majoránna
Elkészítése:
A zsemléket vízben áztattam (lehet tej ), kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal. A bőrt meglazítottam és egy kiskanállal a tölteléket a bőr alá nyomkodtam,majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam. Egy tepsibe kb 3 kanál olajat eloszlattam, illetve 1-1,5 dl vizet is öntöttem bele. Belerakosgattam a combokat, majd fóliával lefedtem, ment 45 percre a 190 fokos sütőbe. Amikor a hús megpuhult (villával ellenőrzöm), leveszem a fóliát és tepsi alján lévő zsiradékkal öntözve pirosra sütöm a combokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »