Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
Töltelékhez:
- 3 db zsemle
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb fej vöröshagyma lereszelve
- 4-5 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors ízlés szerint
További hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- só
- bors
- majoránna
- A csirkecombokat az alábbi fűszerkeverékbe forgattam: só, bors, őrölt majoránna
Elkészítése:
A zsemléket vízben áztattam (lehet tej ), kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal. A bőrt meglazítottam és egy kiskanállal a tölteléket a bőr alá nyomkodtam,majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam. Egy tepsibe kb 3 kanál olajat eloszlattam, illetve 1-1,5 dl vizet is öntöttem bele. Belerakosgattam a combokat, majd fóliával lefedtem, ment 45 percre a 190 fokos sütőbe. Amikor a hús megpuhult (villával ellenőrzöm), leveszem a fóliát és tepsi alján lévő zsiradékkal öntözve pirosra sütöm a combokat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »