Ropogós,majoránnás csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db egész csirkecomb vagy 8db felső comb
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 kk ételízesítő
- 1 kk majoránna
- szárnyas fűszerkeverék
- só
- őrölt bors
- 2-3 ek libazsír
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/ Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.:)
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »