Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke recept

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb (alsó-felső egyben)
- 2 dl főzőtejszín
- 2 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 2 ek méz
- 3 evőkanál olaj
- só
- bors
Elkészítése:
A combokat kettévágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A mustárt összekeverjük a tejszínnel, a ketchuppal, a mézzel, a sóval és a borssal.
Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »