Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mexikói csirkecomb recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 csirkecomb
    • I dl olaj
    • liszt
    • 1 kis fej reszelt vöröshagyma
    • 1 kis doboz paradicsompüré
    • őrölt bors
    • 2 evőkanál borecet
    • 1 evőkanál cukor

    Elkészítés:
    A combokat félbevágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, lisztbe mártjuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. A húst kivesszük és félretesszük, az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, a paradicsompürét belekeverjük, a cukorral, a borecettel és egy csipet sóval ízesítjük, és másfél pohár vízzel felengedjük. Ha felforrt, a húsdarabokat belerakjuk. Lefedve puhára pároljuk a húst, de keverni kell, nehogy odakapjon, mert a húsról leolvadó liszt könnyen az edény aljára sül. Rizzsel vagy spagettivel körítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá