Mexikói csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- I dl olaj
- liszt
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- 1 kis doboz paradicsompüré
- só
- őrölt bors
- 2 evőkanál borecet
- 1 evőkanál cukor
Elkészítés:
A combokat félbevágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, lisztbe mártjuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. A húst kivesszük és félretesszük, az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, a paradicsompürét belekeverjük, a cukorral, a borecettel és egy csipet sóval ízesítjük, és másfél pohár vízzel felengedjük. Ha felforrt, a húsdarabokat belerakjuk. Lefedve puhára pároljuk a húst, de keverni kell, nehogy odakapjon, mert a húsról leolvadó liszt könnyen az edény aljára sül. Rizzsel vagy spagettivel körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

