Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros túróval töltött csirkecombfilé baconbundában recept

Kapros túróval töltött csirkecombfilé baconbundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecombfilé
    • 25 dkg túró
    • 3 evőkanál tejföl
    • friss vagy szárított kapor
    • 10 dkg szeletelt bacon
    • olívaolaj

    Elkészítése:

    A túrót, tejfölt, kaprot, sót összekeverem, a csirkecombfiléket besózom. A filét kiterítem egy deszkára, majd az egyik végébe halmozom a kapros túró negyedét. Ezután felgöngyölöm és a szeletelt baconnel betekerem.

    Egy jénai tálba kevés olívaolajat csorgatok, majd a begöngyölt filéket ráhelyezem és alufóliával lefedem. Előmelegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt megsütöm, majd a fóliát levéve még 10 percig grillezem, hogy szép piros legyen.

    Barna rizzsel tálalom.

    Tipp:

    Csirkecombfilé helyett készíthetjük csirke- vagy pulykamellből is. Viszont így javasolt egy kicsit zsírosabb bacont választani, hogy ne száradjon ki a hús sütés közben!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá