Káposztás csirkecomb recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 egész csirkecomb
- 30dkg bacon szalonna
- 1kg savanyú káposzta
- 3 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- bors
- só
- ételízesítő ízlés szerint
- kevés olaj
- 1 doboz sör
Elkészítése:
Csirkecombokat megmossuk, átpucoljuk. Bacon szalonnát kockára vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk. A káposztát átmossuk és a pirított szalonnára tesszük. Nem baj, ha a káposzta kicsit megpirul. 3 egész tojást felverünk, ebbe tesszük a sót, borsot illetve az ételízesítőt ízlés szerint. Ráöntjük a káposztára és tovább sütjük. A káposztát a csirkecomb bőre alá töltjük. Tepsibe helyezzük őket. Nem kell zsiradék a tepsibe, mert a csirke enged levet. Fóliával letakarjuk, 1 órát 150fokon sütjük, majd fóliát levéve 20 percig sütjük még szép piros nem lesz. Rizzsel, esetleg sült burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.