Káposztás csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 egész csirkecomb
- 30dkg bacon szalonna
- 1kg savanyú káposzta
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- bors
- só
- ételízesítő ízlés szerint
- kevés olaj
- 1 doboz sör
Elkészítése:
Csirkecombokat megmossuk, átpucoljuk. Bacon szalonnát kockára vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk. A káposztát átmossuk és a pirított szalonnára tesszük. Nem baj, ha a káposzta kicsit megpirul. 3 egész tojást felverünk, ebbe tesszük a sót, borsot illetve az ételízesítőt ízlés szerint. Ráöntjük a káposztára és tovább sütjük. A káposztát a csirkecomb bőre alá töltjük. Tepsibe helyezzük őket. Nem kell zsiradék a tepsibe, mert a csirke enged levet. Fóliával letakarjuk, 1 órát 150fokon sütjük, majd fóliát levéve 20 percig sütjük még szép piros nem lesz. Rizzsel, esetleg sült burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »