Káposztás csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 egész csirkecomb
- 30dkg bacon szalonna
- 1kg savanyú káposzta
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- bors
- só
- ételízesítő ízlés szerint
- kevés olaj
- 1 doboz sör
Elkészítése:
Csirkecombokat megmossuk, átpucoljuk. Bacon szalonnát kockára vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk. A káposztát átmossuk és a pirított szalonnára tesszük. Nem baj, ha a káposzta kicsit megpirul. 3 egész tojást felverünk, ebbe tesszük a sót, borsot illetve az ételízesítőt ízlés szerint. Ráöntjük a káposztára és tovább sütjük. A káposztát a csirkecomb bőre alá töltjük. Tepsibe helyezzük őket. Nem kell zsiradék a tepsibe, mert a csirke enged levet. Fóliával letakarjuk, 1 órát 150fokon sütjük, majd fóliát levéve 20 percig sütjük még szép piros nem lesz. Rizzsel, esetleg sült burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »