Gabi kedvence recept

Hozzávalók :
- 6 db felső csirkecomb
- 6 szelet császárszalonna
- 6 szelet trappista sajt
- 10 dkg liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítés:
A megmosott csirkecombokat lecsöpögtetjük, beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Azután mindegyik comb tetejére teszünk egy szelet sajtot, majd egy szelet szalonnát és megtűzzük hústűvel. Panírozzuk, majd mielőtt a forró olajba tennénk még egyszer megmártjuk a tojásban. Alacsony lángon, fedő alatt kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »