Gabi kedvence recept

Hozzávalók :
- 6 db felső csirkecomb
- 6 szelet császárszalonna
- 6 szelet trappista sajt
- 10 dkg liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítés:
A megmosott csirkecombokat lecsöpögtetjük, beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Azután mindegyik comb tetejére teszünk egy szelet sajtot, majd egy szelet szalonnát és megtűzzük hústűvel. Panírozzuk, majd mielőtt a forró olajba tennénk még egyszer megmártjuk a tojásban. Alacsony lángon, fedő alatt kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »