Fűszeres csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- diónyi vaj
- 1 evőkanál olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 3-4 dl ketchup
- 1 dl bor
- néhány csepp borecet
- l kiskanál méz
- 1 kiskanál mustár
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Egy jókora zománcos tepsit kiolajozunk, a combokat egymás mellé belefektetjük, és félig megsütjük. Közben a vajban megpirítjuk a hagymát, a többi hozzávalót beletesszük, hogy a mártásnak kellemes pikáns íze legyen. Néhány percig forraljuk, majd a combokat a fűszeres mártással megkenjük, és az egészet megsütjük. Vigyázzunk, a méz miatt a csirke könnyen megéghet, óvatosan kell sütni! Nyáron készíthetjük a fűszeres csirkecombot a szabadban, roston sütve is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.