Fűszeres csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- diónyi vaj
- 1 evőkanál olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 3-4 dl ketchup
- 1 dl bor
- néhány csepp borecet
- l kiskanál méz
- 1 kiskanál mustár
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Egy jókora zománcos tepsit kiolajozunk, a combokat egymás mellé belefektetjük, és félig megsütjük. Közben a vajban megpirítjuk a hagymát, a többi hozzávalót beletesszük, hogy a mártásnak kellemes pikáns íze legyen. Néhány percig forraljuk, majd a combokat a fűszeres mártással megkenjük, és az egészet megsütjük. Vigyázzunk, a méz miatt a csirke könnyen megéghet, óvatosan kell sütni! Nyáron készíthetjük a fűszeres csirkecombot a szabadban, roston sütve is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »