Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkecombok medvehagymás burgonyával recept

Csirkecombok medvehagymás burgonyával
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb /nekem 6 db nagy felsőcomb volt/
    • 1,5 kg burgonya
    • 4 fej vöröshagyma
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • 4-5 levél medvehagyma
    • 1 kk cayenne bors
    • 1 kk őrölt kömény
    • 2 kk csípős paprika pehely /morzsolt chili paprika/
    • 1 ek ételízesítő
    • szárnyas fűszer

    Elkészítése:
    A burgonyát megtisztítjuk,kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk,cayenne borssal,ételízesítővel,szárnyas fűszerrel,köménnyel,paprika pehellyel fűszerezzük. A burgonyát enyhén sózzuk,fűszerezzük és összekeverjük a finomra vágott medvehagymával. A fűszeres burgonyát tepsibe terítjük és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat. Előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.
    Nem tettem alá se zsiradékot se vizet.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!:)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá