Csirkecombok medvehagymás burgonyával

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Csirkecombok medvehagymás burgonyával

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb /nekem 6 db nagy felsőcomb volt/
  • 1,5 kg burgonya
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 4-5 levél medvehagyma
  • 1 kk cayenne bors
  • 1 kk őrölt kömény
  • 2 kk csípős paprika pehely /morzsolt chili paprika/
  • 1 ek ételízesítő
  • szárnyas fűszer

Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk,kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk,cayenne borssal,ételízesítővel,szárnyas fűszerrel,köménnyel,paprika pehellyel fűszerezzük. A burgonyát enyhén sózzuk,fűszerezzük és összekeverjük a finomra vágott medvehagymával. A fűszeres burgonyát tepsibe terítjük és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat. Előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.
Nem tettem alá se zsiradékot se vizet.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:)