Csirkecombok bulgurral recept

Hozzávalók:
- 4 db csirke felső comb
- 4 szál újhagyma
- 2 db kápia paprika
- 20 dkg bulgur
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 teáskanál pirospaprika
- kb. fél liter levesalap (vagy víz)
- olívaolaj
- gyömbér
- csípős paprika
- só, bors
Elkészítése:
A combokat forró olajon hirtelen megpirítom, fűszerezem, hozzáadom a zöldségeket és a fűszerpaprikát.
Felöntöm a forró alaplével. Fedő alatt 20 percig párolom. Rászórom a bulgurt, óvatosan összerázom és fedő alatt készre párolom.
A végén hozzáadom az apróra vágott petrezselymet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »