Vöröshagymás csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 3 nagyobb fej vöröshagyma
- ételízesítő, őrölt bors, majoránna
- sütéshez étolaj
Elkészítése:
A csirkemájat megmosom, tepsibe teszem. Mindkét oldalát befűszerezem ételízesítő, borssal, majoránnával, majd rászelem a vöröshagymát. Kevés vizet teszek alá, letakarom alufóliával és előmelegített sütőben közepes lángon puhára párolom. Azután leveszem a fóliát olajat öntök alá és hagyom pirulni. Ha az egyik fele megpirult átfordítom, hogy a másik oldala is szépen megpiruljon. Rizzsel tálaltam. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »