Isteni hagymás csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 1kg csirkemáj
- 5-6db nagyobb hagyma
- olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- ételízesítő
- bors
- majoránna
- ízlés szerint burgonya vagy rizs
Elkészítése:
A csirkemájat nagyobb darabokba felszelem, beáztatom! A hagymát felkockázom egy kevés olajjal puhára párolom amíg jó üveges nem lesz. Ha kész beízesítem a fokhagymával, borssal, majoránnával. Félretesszük míg egy kicsit hűl addig egy serpenyőben a csirkemájat kevés olajon vagy zsiradékon addig sütjük míg ki nem fehéredik. Ha mind a kettővel elkészültünk összekeverjük. Tálaláskor köretként nagyon finom rizzsel vagy burgonyával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »