Isteni hagymás csirkemáj recept
Hozzávalók:
- 1kg csirkemáj
- 5-6db nagyobb hagyma
- olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- ételízesítő
- bors
- majoránna
- ízlés szerint burgonya vagy rizs
Elkészítése:
A csirkemájat nagyobb darabokba felszelem, beáztatom! A hagymát felkockázom egy kevés olajjal puhára párolom amíg jó üveges nem lesz. Ha kész beízesítem a fokhagymával, borssal, majoránnával. Félretesszük míg egy kicsit hűl addig egy serpenyőben a csirkemájat kevés olajon vagy zsiradékon addig sütjük míg ki nem fehéredik. Ha mind a kettővel elkészültünk összekeverjük. Tálaláskor köretként nagyon finom rizzsel vagy burgonyával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

