Isteni hagymás csirkemáj recept
Hozzávalók:
- 1kg csirkemáj
- 5-6db nagyobb hagyma
- olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- ételízesítő
- bors
- majoránna
- ízlés szerint burgonya vagy rizs
Elkészítése:
A csirkemájat nagyobb darabokba felszelem, beáztatom! A hagymát felkockázom egy kevés olajjal puhára párolom amíg jó üveges nem lesz. Ha kész beízesítem a fokhagymával, borssal, majoránnával. Félretesszük míg egy kicsit hűl addig egy serpenyőben a csirkemájat kevés olajon vagy zsiradékon addig sütjük míg ki nem fehéredik. Ha mind a kettővel elkészültünk összekeverjük. Tálaláskor köretként nagyon finom rizzsel vagy burgonyával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

