Csirke pörkölt tepsiben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb filé
- 1 fej hagyma
- fűszerpaprika, só, bors, kömény, paprika, paradicsom, fokhagyma
- 0,5 kg széles metélt, vagy csusza tészta
- 0,5 kg túró
- 20 dkg szalonna
- 0,5 liter tejföl
Elkészítése:
Csirke pörköltet készítünk a szokásos módon, kicsit több fűszerrel, sóval. Ha elkészült a húst kiemeljük, majd botmixerrel leturmixoljuk a szaftot. Közben a tésztát megfőzzük, a szalonnát apró kockára vágjuk és megpirítjuk.
A tésztát túróval, szalonnával összekeverjük és egy magasabb tepsibe tesszük. Ráöntjük a pörkölt szaftot, a húst pedig rácsipkedjük. Tejfölt kikeverjük, majd a tetejére öntjük.
Betesszük a sütőbe, majd 200 fokon 30 percig sütjük. Jó étvágyat hozzá!
A recept elronthatatlan és biztos siker:) Nálunk családi kedvenc!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »