Csirke amit nem lehat abba hagyni recept

Hozzávalók:
- 8 db felső csirkecomb (de lehet szárny is, vagy vegyesen)
- 10 dkg finomliszt
- 1 tk. pirospaprika
- 1 tk. majoránna
- őrölt fekete bors
- só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 10 dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 4 ek. étolaj
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával, majd a combokat megforgatjuk benne. Egy tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé tesszük a lisztes húsokat. A maradék lisztet a tetejére szórjuk, rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot és ráöntjük az olajjal elkevert tejfölt. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben puhára sütjük, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »