Csirke amit nem lehat abba hagyni recept

Hozzávalók:
- 8 db felső csirkecomb (de lehet szárny is, vagy vegyesen)
- 10 dkg finomliszt
- 1 tk. pirospaprika
- 1 tk. majoránna
- őrölt fekete bors
- só
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 10 dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 4 ek. étolaj
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával, majd a combokat megforgatjuk benne. Egy tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé tesszük a lisztes húsokat. A maradék lisztet a tetejére szórjuk, rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot és ráöntjük az olajjal elkevert tejfölt. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben puhára sütjük, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »