Csirke amit nem lehat abba hagyni

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 8 db felső csirkecomb (de lehet szárny is, vagy vegyesen)
  • 10 dkg finomliszt
  • 1 tk. pirospaprika
  • 1 tk. majoránna
  • őrölt fekete bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 10 dkg sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 ek. étolaj

Elkészítése:

A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával, majd a combokat megforgatjuk benne.  Egy tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé tesszük a lisztes húsokat. A maradék lisztet a tetejére szórjuk, rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot és ráöntjük az olajjal elkevert tejfölt.  A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben puhára sütjük, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.