Csípős, zöldséges pulykaragu recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 1/2 kg pulykamell
- 1/2 kg mexikói zöldség keverék
- 1 kis doboz vörös bab konzerv
- 1 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- chili szósz
- só
- őrölt fekete bors
- 4 ek ketchup
- étolaj
- grill fűszer
- oregánó
Előkészítés:A hagymát apróra a húst vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:A pulykamell csíkokat sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés olajon átpirítjuk és félre tesszük. A hagymát olajon megdinszteljük,rátesszük az átnyomott fokhagymát,zöldségkeveréket és a vörös babot Kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a chilit, borsozzuk és oregánóval megszórjuk. Ráöntjük a ketchupot és belekeverjük a pulykamell csíkokat. Pár percig forraljuk és levesszük a tűzről. Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »