Csípős csirkemáj bacon köntösben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg csirkemáj
- 1 csomag szeletelt bacon /40dkg/
- 1 mk őrölt fekete bors
- 1 mk majoránna
- 1 mk szárnyas fűszer
- 1 mk cayenne-i bors
- 1 db chili
Elkészítése:
A csirkemájakat megtisztítjuk és szárazra töröljük. A chilit apróra vágjuk.
A májakat fűszerezzük és méretüktől függően 1-2 szelet baconbe tekerjük. A betekert májakat tepsibe grill rácsra tesszük egymás mellé és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük. Ha van rá mód süthetjük faszenes grillen úgy még finomabb!
Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »