Csípős csirkemáj bacon köntösben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg csirkemáj
- 1 csomag szeletelt bacon /40dkg/
- 1 mk őrölt fekete bors
- 1 mk majoránna
- 1 mk szárnyas fűszer
- 1 mk cayenne-i bors
- 1 db chili
Elkészítése:
A csirkemájakat megtisztítjuk és szárazra töröljük. A chilit apróra vágjuk.
A májakat fűszerezzük és méretüktől függően 1-2 szelet baconbe tekerjük. A betekert májakat tepsibe grill rácsra tesszük egymás mellé és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük. Ha van rá mód süthetjük faszenes grillen úgy még finomabb!
Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »