Csípős csirkemáj bacon köntösben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg csirkemáj
- 1 csomag szeletelt bacon /40dkg/
- 1 mk őrölt fekete bors
- 1 mk majoránna
- 1 mk szárnyas fűszer
- 1 mk cayenne-i bors
- 1 db chili
Elkészítése:
A csirkemájakat megtisztítjuk és szárazra töröljük. A chilit apróra vágjuk.
A májakat fűszerezzük és méretüktől függően 1-2 szelet baconbe tekerjük. A betekert májakat tepsibe grill rácsra tesszük egymás mellé és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük. Ha van rá mód süthetjük faszenes grillen úgy még finomabb!
Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »