Cordon bleu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg pulykamell
- 20 dkg kemény sajt
- 20 dkg vékony szelet sonka
- só
- liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A pulykamellet vékonyra felszeltem, kicsit kiklopfoltam sóztam, a közepébe tettem a sonkával bevont sajtot. A hús másik felét ráfordítottam, hústűvel összefogtam, lisztbe, tojásba, majd morzsába forgattam. Olajban szép pirosra megsütöttem. Rizzsel, burgonya pürével tálaltam.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.