Citromos, fokhagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 6 csirkemell vagy csirkecomb
- 5-8 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 citrom leve (1 citrom reszelt héját is bele lehet tenni)
- só, bors
Elkészítése:
A melleket sózzuk, borsozzuk és a citromok levével, zúzott fokhagymával bepácoljuk 1 északára.
Másnap serpenyőben, vajon a reszelt citromhéjjal pirosra sütjük.
Ha combból készítjük akkor a páclével együtt vajazott tepsibe öntjük,lefóliázva megsütjük, majd levéve a fóliát pirosra sütjük, közben pedig meglocsoljuk néha a saját levével.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »