Chilis, szójás csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 2 evőkanál chili szósz
- 2 evőkanál szójaszósz
- 5 cl olíva olaj
- 1 mk őrőlt bors
- 1 mk őrölt koriander
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 tk szárnyas fűszerkeverék
- só
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, a forgónál ketté vágjuk, sózzuk. Összekeverjük a chili és a szójaszószt.
Az olajat elkeverjük a szárnyas fűszerkeverékkel, borssal, korianderrel és az átnyomott fokhagymával. A combokat bedörzsöljük a fűszeres olajjal és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A combokat tepsibe rakjuk, a tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul. Levesszük a fóliát, a combokat megkenjük a chilis szójaszósszal és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »