Chilis, szójás csirkecombok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6 db csirkecomb
- 2 evőkanál chili szósz
- 2 evőkanál szójaszósz
- 5 cl olíva olaj
- 1 mk őrőlt bors
- 1 mk őrölt koriander
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 tk szárnyas fűszerkeverék
- só
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, a forgónál ketté vágjuk, sózzuk. Összekeverjük a chili és a szójaszószt.
Az olajat elkeverjük a szárnyas fűszerkeverékkel, borssal, korianderrel és az átnyomott fokhagymával. A combokat bedörzsöljük a fűszeres olajjal és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A combokat tepsibe rakjuk, a tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul. Levesszük a fóliát, a combokat megkenjük a chilis szójaszósszal és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

