Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Chilis -mézes csirkeszárnyak recept

Chilis -mézes csirkeszárnyak
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkeszárny
    • 6 evőkanál méz
    • 6 evőkanál ketchup
    • 6 evőkanál szójaszósz
    • 6 evőkanál olíva olaj
    • 4-6 gerezd összezúzott fokhagyma
    • őrölt bors, chili paprika

    Elkészítése:

    A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, ketté vágjuk, a harmadik rész mehet levesbe ízesítőnek.

    A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra. / én dupla zacskóba szoktam tenni és néha átforgatom a pácban/ Legalább 2 órát hagyjuk állni benne, a legjobb egy egész éjszaka.

    A tepsibe kiborítjuk és megsütjük, 250 C-n kb 45-50 perc alatt kész. Remekül illik hozzá a rizs köretnek, de önmagában is nagyon finom.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá