Burgonyával és zöldséggel töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 50 dkg csirkemell
- 25 dkg burgonya
- 10 szelet füstölt bacon
- 1 nagy fej vöröshagyma
- salátakeverék
- zöldborsó
- ételízesítő
- só
- bors
- oregánó
- vaj
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
Egy őzgerincformát vajjal kikenek, utána megszórom zsemlemorzsával. Kibélelem baconnel, majd vékonyra felszeletelt fűszerezett csirkemellel. A burgonyát felkockázom, sós vízben megfőzöm. Összetöröm, és ráteszem a csirkemellre. Ezt követően a hagymával és zöldborsóval megpirított, oregánóval, sóval és borssal ízesített gomba kerül rá. A kilógó húst és szalonnaszeleteket visszahajtom a töltelékre. 200 fokon, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütöm.
A sültet kiborítom, szeletelem, és salátaágyon tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »