Burgonyával és zöldséggel töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 50 dkg csirkemell
- 25 dkg burgonya
- 10 szelet füstölt bacon
- 1 nagy fej vöröshagyma
- salátakeverék
- zöldborsó
- ételízesítő
- só
- bors
- oregánó
- vaj
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
Egy őzgerincformát vajjal kikenek, utána megszórom zsemlemorzsával. Kibélelem baconnel, majd vékonyra felszeletelt fűszerezett csirkemellel. A burgonyát felkockázom, sós vízben megfőzöm. Összetöröm, és ráteszem a csirkemellre. Ezt követően a hagymával és zöldborsóval megpirított, oregánóval, sóval és borssal ízesített gomba kerül rá. A kilógó húst és szalonnaszeleteket visszahajtom a töltelékre. 200 fokon, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütöm.
A sültet kiborítom, szeletelem, és salátaágyon tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »