Burgonyával és zöldséggel töltött csirkemell

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Burgonyával és zöldséggel töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 25 dkg gomba
  • 50 dkg csirkemell
  • 25 dkg burgonya
  • 10 szelet füstölt bacon
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • salátakeverék
  • zöldborsó
  • ételízesítő
  • bors
  • oregánó
  • vaj
  • zsemlemorzsa

Elkészítése:
Egy őzgerincformát vajjal kikenek, utána megszórom zsemlemorzsával. Kibélelem baconnel, majd vékonyra felszeletelt fűszerezett csirkemellel. A burgonyát felkockázom, sós vízben megfőzöm. Összetöröm, és ráteszem a csirkemellre. Ezt követően a hagymával és zöldborsóval megpirított, oregánóval, sóval és borssal ízesített gomba kerül rá. A kilógó húst és szalonnaszeleteket visszahajtom a töltelékre. 200 fokon, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütöm.
A sültet kiborítom, szeletelem, és salátaágyon tálalom.