Bundás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- só
- bors
- delikát
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5l tej
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet feldarabolom kb ujjnyi vastagságúra, majd ízlés szerint fűszerezem és egy tálcára teszem. A tojásokat felverem egy tálban, hozzáadok annyi lisztet, hogy egy elég sűrű masszát kapjak, majd hígítom tejjel.
Ebben a masszában megforgatom a húsokat és forró olajban aranysárgára sütöm. Körettel vagy anélkül tálalható. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »