Bundás csirkemell recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- só
- bors
- delikát
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 0,5l tej
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet feldarabolom kb ujjnyi vastagságúra, majd ízlés szerint fűszerezem és egy tálcára teszem. A tojásokat felverem egy tálban, hozzáadok annyi lisztet, hogy egy elég sűrű masszát kapjak, majd hígítom tejjel.
Ebben a masszában megforgatom a húsokat és forró olajban aranysárgára sütöm. Körettel vagy anélkül tálalható. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

