Bundás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- só
- bors
- delikát
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5l tej
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet feldarabolom kb ujjnyi vastagságúra, majd ízlés szerint fűszerezem és egy tálcára teszem. A tojásokat felverem egy tálban, hozzáadok annyi lisztet, hogy egy elég sűrű masszát kapjak, majd hígítom tejjel.
Ebben a masszában megforgatom a húsokat és forró olajban aranysárgára sütöm. Körettel vagy anélkül tálalható. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »