Brokkolival töltött pulykamell színes salátával recept

Hozzávalók:
- 4 szelet pulykamell
- só
- bors
- 10-12 darab brokkoli rózsa
- csipetnyi szódabikarbóna
- 4 szelet sajt
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Saláta:
- 0,5 fej jégsaláta
- 1 piros kápia paprika
- 1 kisebb darab uborka
- 1 zöld hagyma
- 2 paradicsom
- metélőhagyma
- olívaolaj
- citromos balzsamkrém
Elkészítése:
A brokkoli rózsákat sós, szódabikarbónás vízben megfőzzük. (A szódabikarbóna segít megőrizni a brokkoli szép zöld színét.)
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, rátesszük az előfőzött brokkolit, valamint a sajtot. Feltekerjük, és a szokott módon bepanírozzuk: megforgatjuk lisztben, tojásba mártjuk, és végül zsemlemorzsával befedjük.
Forró olajban fedő alatt lassan kisütjük.
Saláta készítése:
Összevágjuk a zöldségeket, az uborkát lesózzuk, majd az összes zöldséget összekeverjük. Meglocsoljuk egy teáskanál olívaolajjal és citromos balzsamkrémmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »