Boros csirke recept

Hozzávalók:
- 1-1,5 kg csirke
- 10 dkg szalonna
- 5 dkg margarin
- 1 dl olaj
- 1 dl tejföl
- 1 dl fehérbor
- 2-3szegfűszeg,só
Elkészítése:
A csirkét feldaraboljuk,sózzuk,megtűzdeljük szalonnával és tepsibe tesszük. A tejfölt elkeverjük borral,és a húsra öntjük.Rámorzsoljuk a margarint,a szegfűszeget beleszórjuk és a tálat lefedve 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk,majd a tetőt levéve pirosra sütjük.Sütés közben többször meglocsoljuk a pecsenyelével.Burgonyával,vagy rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »