Boros csirke recept

Hozzávalók:
- 1-1,5 kg csirke
- 10 dkg szalonna
- 5 dkg margarin
- 1 dl olaj
- 1 dl tejföl
- 1 dl fehérbor
- 2-3szegfűszeg,só
Elkészítése:
A csirkét feldaraboljuk,sózzuk,megtűzdeljük szalonnával és tepsibe tesszük. A tejfölt elkeverjük borral,és a húsra öntjük.Rámorzsoljuk a margarint,a szegfűszeget beleszórjuk és a tálat lefedve 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk,majd a tetőt levéve pirosra sütjük.Sütés közben többször meglocsoljuk a pecsenyelével.Burgonyával,vagy rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »