Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg csirkemellfilé
- 1 csokor friss bazsalikom
- 6 ek magos mustár
- 1 tk fehér bors
- 1 dl olaj
- só
- 4 saláta cukkini
- 30 dkg barna- és fehér csiperke gomba vegyesen
- 6 paradicsom
- 6 lila hagyma
- 2 tv paprika
Elkészítése:
A mustárt elkeverjük az olajjal, a fehér borssal és az aprított bazsalikommal. A csirkemellet felkockázzuk, megsózzuk és alaposan összekeverjük a páccal, majd legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Közvetlenül grillezés előtt a zöldségeket tetszőlegesen kockára/karikára vágjuk, és vegyesen az előző este bepácolt hússal saslik pálcikára húzgáljuk.
Mi most “tárcsán” sütöttük, de faszénen grillezve is nagyon finom.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »