Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg csirkemellfilé
- 1 csokor friss bazsalikom
- 6 ek magos mustár
- 1 tk fehér bors
- 1 dl olaj
- só
- 4 saláta cukkini
- 30 dkg barna- és fehér csiperke gomba vegyesen
- 6 paradicsom
- 6 lila hagyma
- 2 tv paprika
Elkészítése:
A mustárt elkeverjük az olajjal, a fehér borssal és az aprított bazsalikommal. A csirkemellet felkockázzuk, megsózzuk és alaposan összekeverjük a páccal, majd legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Közvetlenül grillezés előtt a zöldségeket tetszőlegesen kockára/karikára vágjuk, és vegyesen az előző este bepácolt hússal saslik pálcikára húzgáljuk.
Mi most “tárcsán” sütöttük, de faszénen grillezve is nagyon finom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »