Bazsalikomos-mustáros csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 4 ek mustár
- 4 ek olívaolaj vagy napraforgóolaj
- 1 tk majoránna
- 1 tk morzsolt bazsalikom
- pici delikát
- 4 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, majd egy olajozott tepsibe fektetjük szorosan egymás mellé.
A mustárt az olajjal, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól elkeverjük és 10-15 percre hűtőbe tesszük. Miután az ízek jól összeértek a mustáros krémet a csirkemájra kenjük. A tepsit egy fóliával lefedjük és előmelegített sütőben 20-25 perciig sütjük.
Ezután a fóliát eltávolítjuk és kb 10 percig tovább sütjük. Melegen párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »